Team OnsMoergestel


We zullen ons even voorstellen, de Buurtverbinders van OnsMoergestel

Sinds 1984 woonachtig in Moergestel, even er tussenuit geweest, maar sinds 2002 weer terug in dit mooie dorp. Ons gezin met vier kinderen hebben binnen het Moergestelse een fijne jeugd gehad, nu bijna allemaal uitgevlogen, woon samen met mijn man Kees en dochter in de Prinsessenbuurt. Altijd mijn werkzaamheden op de fiets en loop afstand in het Moergestelse gedaan, met veel bewoners kennisgemaakt. Zing met veel plezier bij Zanggroep Inspiration en sport met regelmaat. Mijn drijfveer is de sociale contacten, oog hebben voor elkaar. Mijn naam is Willi-Anne Roozen 

Als nieuwkomer in Moergestel, moeder van een groot gezin en voorheen Tilburgse winkelier, draag ik graag mijn steentje bij aan dit al zo gezellige dorp. Mijn man Harry en ik voelen ons enorm welkom en thuis hier en zijn samen met ons hondje veel op pad in de mooie omliggende natuur. Mijn naam is Vero Ploum

Ik ben Ilse59 jaar en woon samen met mijn man sinds 3 jaar in Moergestel. Onze 4 kinderen zijn allemaal uit huis, maar we hebben nog een hond om voor te zorgen en mee op pad te gaan, je vindt ons dagelijks in het bos. Na de pensionering van mijn man, ben ik gestopt met werken om zo meer tijd te hebben voor elkaar en andere mensen om ons heen.

Om mijn nieuwe omgeving te leren kennen én vooral om mensen uit Moergestel te ontmoeten, zing ik bij Zanggroep Inspiration, wandel ik met de Wandelclub Moergestel, doe ik vrijwilligerswerk in Park Stanislaus en heb ik me aangemeld voor het team van OnsMoergestel. Mijn naam is Ria Hoeymakers, sinds eind 2021 woon ik met mijn man Sjaak Wijnen in Moergestel. Onze zoon, twee dochters, drie kleindochters en drie kleinzoons wonen ook in Noord-Brabant, er is geregeld oppaswerk te doen! Mijn hobby's: veel en ver wandelen, fietsen met Sjaak, veel lezen, cryptogrammen oplossen en fotograferen.

Etienne Kordalskivanaf mijn 16e als actief bij Moergestel TV. En ik ben bij de meeste evenementen in het dorp wel te vinden, daarom leek het mij leuk om mee te doen  voor OnsMoergestel. Want samen moeten we er toch iets leuks van maken.