Expositie 'verder onderweg',4 kunstenaars met 4 verschillende technieken

Details

Meerdaagse activiteit
16, 17, 23 en 24 mrt.
Tijdstip
van 11:00 tot 17:00 uur
Galerie De Verdieping
Sint Jansplein, Moergestel, Nederland

Naar aanleiding van de expositie  "Onderweg": gaan nu 4 exposanten samen enthousiast  "verder onderweg"  Bronzen beelden, tekeningen in inkt, abstracte schilderijen en thematisch werk en/of locatiegebonden werk. Deze komen allemaal tezamen in een prachtige expositie. 

Ruud Pluijms zijn voorkeur ligt in het figuratieve, met het menselijk lichaam als grote inspiratiebron, vaak gerelateerd aan mythen en sagen. Zijn beelden in brons en tin spreken tot uw verbeelding.

Madame Ruiz, laat de inkt laag voor laag wegvloeien op papier, waardoor de afbeelding zich steeds meer ontvouwt en tot een geheel gevormd wordt. Portretten van kinderen, speciale gelegenheden en van huisdieren komen op een fabelachtige manier tot leven op papier.

Irene Keyzer wordt geraakt door de natuur, zichtbaar en onzichtbaar. Haar abstracte schilderijen zijn een explosie van licht, kleur en verbeelding

Ine van Son houdt zich bezig met thematisch en/of locatiegebonden werk met als thema de natuur. Zij onderzoekt de sculpturale mogelijkheden van textiel en dit materiaal is dan ook prominent aanwezig


Datums (4)
Zaterdag 16 maart 2024 van 11:00 tot 17:00 uur (afgelopen)
Zondag 17 maart 2024 van 11:00 tot 17:00 uur (afgelopen)
Zaterdag 23 maart 2024 van 11:00 tot 17:00 uur (afgelopen)
Toon meer
Dorp
Moergestel
Waarover
Kunst / cultuur

Reacties

Over de organisator

Jeanny Pluijms
Wonen sinds 2012 in Moergestel. Warm welkom. Voelen ons helemaal ingeburgerd. Dankjewel ... Lees meer